Ana SayfaÖZEL HABERÖZEL HABER | Sinan Ateş cinayetinin gözaltındaki şüphelisiyle motosiklet kullanan kişinin yan...

ÖZEL HABER | Sinan Ateş cinayetinin gözaltındaki şüphelisiyle motosiklet kullanan kişinin yan yana fotoğrafı ortaya çıktı

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi ve eski Ülkü Ocakları Maltepe Şube yöneticisi U. K. gözaltına alındı. Serbestiyet, U.K. ile motosikleti kullandığı iddia edilen ve o da gözaltında olan D.Ç.’nin yan yana fotoğrafına ulaştı. Ayrıca MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim ile U.K.’nın da fotoğrafı olduğu ortaya çıktı. U.K. Sertel Selim’in “İstanbul İl Yönetim Kurulu” listesinde de yer alıyordu.

Eski Ülkü Ocakları başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık’ta Ankara Çukurambar’da motosikletli bir saldırganın açtığı ateş sonucu başından vurulup hayatını kaybetti.

Cinayet ile ilgili soruşturmaya dair henüz net bilgiler yok.

Ancak soruşturmada gözaltına alınan isimlerden biri olan eski Ülkü Ocakları Maltepe Şube yöneticisi U.K.’nın MHP İstanbul il Başkanı Sertel Selim’in “İstanbul İl Yönetim Kurulu” listesinde yer aldığı biliniyor.  

D. Ç., Maltepe Gülsuyu’nda uyuşturucu çeteleri tarafından öldürülen Hasan Ferit Gedik cinayeti davasında tutuklu yargılanıyordu. 2015’te tahliye edilen D. Ç., 2018’de 35 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. U.K. ve D.Ç.’nin yan yana fotoğraflarının olduğu ortaya çıktı.

U.K.’nın yönetimdeki görevine ilişkin ayrıntılı bilgi yok. Gözaltı haberlerinin ardından U.K.’nın adı MHP İstanbul sayfasından çıkarıldı.


U.K. ve Sertel Selim’in birlikte çektirdikleri fotoğraf.



- Advertisment -