Ana SayfaHaberlerGündemYarın Ankara'da: Beşli Masa toplanıyor, 11 CHP'li başkan Kılıçdaroğlu ile buluşuyor

Yarın Ankara’da: Beşli Masa toplanıyor, 11 CHP’li başkan Kılıçdaroğlu ile buluşuyor

İYİ Parti’nin Altılı Masa’dan ayrılmasının ardından Beşli Masa, yarın (4 Mart) Saadet Partisi ev sahipliğinde toplanacak. Aynı gün, İYİ Parti lideri Akşener’in adaylık çağrısında bulunduğu Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında olduğu CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı, Kılıçdaroğlu ile görüşecek ve ortak bir açıklama yapacaklar.

CHP, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi liderleri yarın saat 17.00’de Beşli Masa olarak ilk toplantılarını Saadet Partisi Genel Merkezi’nde yapacak.

CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı, Kılıçdaroğlu ile ortak açıklama yapacak

Yarın ayrıca CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı Ankara’da toplanacak ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüktan sonra ortak bir açıklama yapacak.

Temel Karamollaoğlu: Sözümüzün arkasındayız!

Akşener’in masadan kalkışı ile ilgili Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bir basın açıklaması yaptı:

“Aziz milletimizin problemlerine çözüm olmak adına, yine aziz milletimizin teşviki ve desteği ile çıktığımız bu kutlu yolculuğu bugüne dek büyük bir kararlılıkla sürdürdük. Millet ittifakı olarak, özellikle son bir buçuk yıldır her konuda beraberce çalışıp, ortak akıl ve istişare ile birçok konuda uzlaşıya vardık. 

“Dün gerçekleştirdiğimiz son toplantımızda, genel başkanların her birinin altına imza atmasının ardından kamuoyu ile paylaşılan ortak metnimizden de anlaşılacağı üzere; 28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaştık.

“Bu minvalde; toplantımızda sözleştiğimiz gibi 6 Mart Pazartesi günü Saadet Partimizin ev sahipliğinde bir araya geleceğiz.

“Halkımız müsterih olsun! Bizler, milletimize verdiğimiz sözün arkasındayız! Aynı inanç, azim ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz.” 

- Advertisment -