Ana SayfaHaberlerEkonomiYemeksepeti kurucusu ile Getir kurucusu birbirine girdi

Yemeksepeti kurucusu ile Getir kurucusu birbirine girdi

Getir'in sponsoru olduğu Tottenham'a borcu olduğu haberlerini paylaşan Yemeksepeti'nin kurucusu Nevzat Aydın ve Getir'in kurucusu Nazım Salur arasında sosyal medyada atışma yaşandı.

Yemeksepeti’nin kurucusu Nevzat Aydın ile Getir’in kurucusu Nazım Salur arasında sosyal medya üzerinden bir tartışma yaşandı. Aydın’ın, Getir’in 3 yıllık anlaşma imzaladığı Tottenham’a borcu iddialarına yönelik bir haberi paylaşmasına tepki gösteren Salur, Yemeksepeti kurucusuna “Nevzat bir iş bulup kendine onunla gündem olsan” yanıtını verdi.

Kısa süre sonra Aydın, Salur’un açıklamasına yanıt vererek “2 milyar $ batırdın da benim iki tane yazımı mı kaldıramadın? Hasetlik demişsin de; onu da çok anlamadım neye haset edeceğimi?” ifadelerini kullandı.

https://x.com/zagortenay76/status/1792834910073553066

‘HASETLİĞİN DE BİR ÖLÇÜSÜ OLMALI’

Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın, Britanya’dan ayrılan Getir’in ‘Tottenham’a 5 milyon sterlin borcu olduğunu’ yazan Sky News haberini paylaşarak şunları yazdı:

“Tatsız. Getir’in antrenman sponsoru olup üç yıllık anlaşma imzaladığı Tottenham’a 5M pound borcu varmış. Türkler olarak Premier League’e de sirayet ettik.”

Paylaşımdan yaklaşık dört saat sonra Getir kurucusu Nazım Salur, Aydın’a şöyle cevap verdi: “Nevzat bir iş bulup kendine onunla gündem olsan. Borç falan yok. Haber asılsız. Ne kadar da seviniyorsun Getir ile ilgili olumsuz bir şey gördüğünde. Hasetliğin de bir ölçüsü olmalı.”

‘MARKAMIZA YERLİ YERSİZ SALDIRIRSAN HUKUKİ YOLLA CEVAP ALACAKSIN’

Aydın da şunu yazdı:

“Kendime göre bayağı yoğunum, sağol. İçinde olduğum sektör ile ilgili – Türkiye internet ekosistemi – bayağı flaş bir gündemsiniz bence. Duyduklarımın veya bildiklerimin küçük bir kısmını bile yazmadım Nazım. 2 milyar dolar batırdın da benim iki tane yazımı mı kaldıramadın?”

Salur da ‘son olarak’ şunu yazdı: “Biz yüzde 93 ciromuzu yaptığımız Türkiye’de operasyonlarımıza devam ediyoruz. Dükkanı kapatmadık, şirketi satmadık ki para batmış olsun. Markamıza yerli yersiz saldırırsan hukuki yolla cevap alacaksın. Sana başka da cevap vermeyeceğim. İşim çok gerçekten.” Bir zamanlar 10 milyar sterlinlik bir değerlemeye ulaşan Getir, kötüleşen mali durum karşısında binlerce kişiyi işten çıkararak yurt dışından çekilmişti

- Advertisment -