Ana SayfaÖZEL HABERPORTRE | Sinan Ateş soruşturmasında tutuklanan Serdar Öktem: Ünlülerin avukatı, A Haber’in...

PORTRE | Sinan Ateş soruşturmasında tutuklanan Serdar Öktem: Ünlülerin avukatı, A Haber’in müdavimi

Serdar Öktem’in avukatlığını yaptığı ünlüler arasında Berk Oktay, Kubilay Aka, Metin Hara, Ayşegül Çınar, İsmail Ege Şaşmaz, İpek Hattat gibi isimler yer alıyor. Barış Kılıç ve Barış Arduç’la samimi fotoğrafları olan Serdar Öktem’in nikâh şahitliğini Arda Turan ve Sinan Özen yapmış. A Haber, TV100 ve Ulusal Kanal programlarının da konuğu olan Serdar Öktem şarkıcı Gülşen tutuklandığında A Haber’e, “Bütün bunların sorumlusu Kılıçdaroğlu’dur. Sanatçıları galeyana getirdi bir kaos yarattı” demişti.

Sinan Ateş suikastı soruşturmasında tutuklanan Avukat Serdar Öktem, Hasan Ferit Gedik cinayeti davasında suikastın zanlılarından Doğukan Çep’in; 2013’te bir lise öğrencisinin ölümüyle sonuçlanan davada da diğer bir suikast zanlısı Ufuk Köktürk’ün avukatlığını üstlenmişti.

Sinan Ateş’ten sonra Ahmet Yiğit Yıldırım’ın 2020’de Ülkü Ocakları genel başkanlığına getirilmesinin ardından, Serdar Öktem de Ülkü Ocakları genel başkan yardımcısı olmuştu.

Aynı zamanda kamuoyunda tanınmış birçok ismin de avukatı olan Serdar Öktem’in müvekkilleri arasında, son dönemin popüler dizi oyuncuları dikkat çekiyor.

Berk Oktay

Dizi oyuncusu Berk Oktay’ın, “uygunsuz görüntülerini yayımladığı” suçlamasıyla eski eşi Merve Şarapçıoğlu’na açtığı davada avukatlığını yaptı.

Oktay, Serdar Öktem’le birlikte MHP milletvekili Olcay Kılavuz’u da ziyaret etti.

Kubilay Aka

Serdar Öktem, dizi oyuncusu Kubilay Aka’nın da avukatı.

Metin Hara

Öktem, dünyaca ünlü model Adriana Lima’nın eski sevgilisi Metin Hara’nın “Diploması olmadığı halde hasta tedavi etmek veya tabip unvanını takınmak” suçlamasıyla yargılandığı davada avukatlığını yaptı.

Metin Hara ve Serdar Öktem, davanın Kasım 2020’deki duruşma gününde.

İpek Hattat, Ayşegül Çınar, İsmail Ege Şaşmaz, Sezer Öztürk

Hattat Holding Yönetim Kurulu Üyesi İpek Hattat’ın, tamire gönderdiği tabletinin düzgün tamir edilmediği gerekçesiyle, getiren kuryeyi saatlerce alıkoyduğu için yargılandığı davada, avukatlığını Serdar Öktem yaptı.

1 yıl 9 ay hapis ve 1500 TL para cezası alan Hattat için hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına hükmedildi.

Serdar Öktem, trafikte yol verme meselesinden dolayı tartıştığı kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle 12 yıl 6 ay hapis cezası alan eski milli futbolcu Sezer Öztürk’ün de avukatlığını yapmıştı. Öktem, oyuncu Ayşegül Çınar ve İsmail Ege Şaşmaz’ın da avukatlığını yapıyor.

Oyuncu Barış Arduç’un ve Barış Kılıç’ın da Öktem’le birlikte çektirip sosyal medyada paylaştıkları birçok fotoğrafı bulunuyor.

Serdar Öktem’in Arduç’la çekilmiş bir fotoğrafını “İrticaya korku, Cumhuriyet’e güven” mesajıyla paylaşması dikkat çekiyor.

Serdar Öktem aynı zamanda Galatasaraylı taraftar grubu Ultraaslan’ın da avukatlığını yapıyor.

2019’da Mustafa Cengiz yönetiminin Galatarasay Kongresi tarafından ibra edilmemesine karşı alınan tedbir kararına yapılan itirazı protesto eden Ultraaslan grubu üyeleri adına, Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Albayrak’ın olduğu yönetimi destekleyen basın açıklamasını da o okumuştu.

2018’deki nikâhının şahitleri de tanınmış isimler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP milletvekili Arzu Erdem, eski futbolcu Arda Turan, şarkıcı Sinan Özen ve 2004’ten beri Sivasspor’un başkanlığını yapan Mecnun Odyakmaz.

Serdar Öktem’in Beyaz TV’deki “Beyaz Futbol” programının sunucusu Ertem Şener’le de fotoğrafı bulunuyor.

A Haber, TV100, Ulusal Kanal’da birçok programa konuk oldu

Avukat Öktem A Haber, TV100 ve Ulusal Kanal gibi televizyon kanallarında birçok programa konuk oldu.

Gülşen’in tutuklanmasıyla ilgili olarak A Haber’e bağlanan Serdar Öktem, “Bütün bunların sorumlusu Kılıçdaroğlu’dur. Sanatçıları galeyana getirdi, bir kaos yarattı. Kaostan beslenerek sonuç alabileceğini düşünüyor” diye konuşmuştu.

Serdar Öktem, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 2 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılmasını A Haber’e değerlendirenlerden biriydi.

Ünlülerin avukatı Serdar Öktem, televizyonlarda birçok programa da konuk oldu.

- Advertisment -