Anasayfa / Altyazı / “Bir siyasetçi bana ‘Bu mahkeme Afrika ve Putin gibi haydutlar için kuruldu’ dedi”

“Bir siyasetçi bana ‘Bu mahkeme Afrika ve Putin gibi haydutlar için kuruldu’ dedi”

Netanyahu için tutuklama isteyen Uluslaraarsı Ceza Mahkemesi savcısı Kerim Khan, CNN’de Amanpour’a konuştu: "Bir siyasetçi bana çok açık konuştu: 'Bu mahkeme Afrika ve Putin gibi haydutlar için kuruldu' dedi. Hayır, bu mahkeme Nurnberg’in mirasıdır. Elinizden geleni yapın ama bizi tehditlerle yıldıramazsınız."

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın