Ana SayfaHaberlerDr. Esin Şenol’u tehdit eden Mustafa Yücel, Beştepe’de Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Ogan’a...

Dr. Esin Şenol’u tehdit eden Mustafa Yücel, Beştepe’de Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Ogan’a plaket verdi

Enfeksiyon hastalıkları uzmanı Esin Davutoğlu Şenol’u tehdit ettiği suçlamasıyla ifade verdikten sonra serbest bırakılan Mustafa Yücel, Beştepe’de Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Ogan’a plaket verip fotoğraf paylaştı. Mustafa Yücel, serbest kaldıktan sonra Şenol ile ilgili tehdit ve hakaret içerikli paylaşımlarına devam etmişti. Kendisini operatör doktor diye tanıtan ancak Türkiye’de resmi olarak doktor unvanı olmadığını kabul eden Mustafa Yücel, kanserin ilacını bulduğunu ve Kenya’da doktorluk yaptığını iddia ediyor.

Mustafa Yücel’in Ogan’a verdiği plakette “Sayın Ayhan Ogan, Türkiye Cumhuriyeti Tarihi’nin milli başarı vesikası olan şahsınızın yüce devletimiz ile birlikteliğinin devamını dilerim” yazdığı görülüyor.

Ofisinin bulunduğu katın merdivenlerine dana dili bırakmıştı

Mustafa Yücel, Esin Davutoğlu Şenol’un ofisinin bulunduğu katın merdivenlerine dana dili bırakmış, olay günü ve öncesinde sosyal medya hesabından cinayet işleyeceği duygusu uyandıran paylaşımlar yapmıştı.

İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Mustafa Yücel, Şenol hakkında tehdit ve hakaret içeren paylaşımlar yapmaya devam etti.

Kendisini “doktor” diye tanıtıyor

Kendisini “operatör doktor” olarak tanıtan Mustafa Yücel, doktor olmadığı iddiaları üzerine “Resmi olarak doktor olsaydım bakanlık ihraç ederdi beni. Kanunlarınız esir edilmiş hekimlerimiz için geçerli. Şahsıma hiçbir yaptırımınız yok” mesajını paylaşmıştı.

Rusya’da tıbbi eğitim aldığını ve Kenya’da doktorluk yaptığını öne süren Mustafa Yücel kanserin ilacını bulduğunu iddia ediyor.

Mustafa Yücel, kanserin ilacını bulduğunu öne sürdüğü tweet’lerde üzerinde kanserin ilacı olduğunu söylediği “Invısaur” yazılı etiket bulunan bir ilaç şişesinin fotoğraflarını paylaşmıştı.

Dolandırıcılık iddiaları

Aşı karşıtı paylaşımlar yapan başka bir sosyal medya kullanıcısı, Yücel’in 10 bin Euro’ya kansere iyi geldiğini öne süren kürler sattığını iddia etti.

Bu kişi Mustafa Yücel’in bu kürleri meyve suyu kutularında kaçak olarak Türkiye’ye soktuğunu ve Ankara’daki bir madencilik firması üzerinden yine kayıt dışı olarak Türkiye’de sattığını iddia etmişti.

- Advertisment -