Anasayfa / VİDEO HABER / VİDEO HABER | ABD Senato’su ABD tarihinin ilk siyah kadın Yüksek Mahkeme yargıcı olacak Kentaji Brown Jackson’ı onayladı.

VİDEO HABER | ABD Senato’su ABD tarihinin ilk siyah kadın Yüksek Mahkeme yargıcı olacak Kentaji Brown Jackson’ı onayladı.

Oturumu ABD'nin ilk siyahi kadın başkan yardımcısı Kamala Harris yönetti. Oylamada 50 Demokrat ve 3 Cumhuriyetçi Jackson'a olumlu oy verdi.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın