Ana SayfaÖZEL HABERİnce hakkında kaset paylaşacağını duyuran “Ali Yeşildağ” hesabı gerçek değil

İnce hakkında kaset paylaşacağını duyuran “Ali Yeşildağ” hesabı gerçek değil

Bir süredir yayımladığı videolarla iktidara yakın isimler hakkında iddialar ortaya atan Ali Yeşildağ’ın adının ve fotoğrafının kullanıldığı bir Twitter hesabından Muharrem İnce hakkında seks kaseti yayımlanacağı iddiası paylaşıldı. Ali Yeşildağ ilk videosunda hiçbir sosyal medya hesabının olmadığını duyurmuştu. Dijital tecritte olan Sedat Peker, hesabın Yeşildağ’a ait olmadığını duyuran paylaşımları retweet etti. Sosyal medyada “kaset siyaseti”ne tepki gösteren paylaşımlar yapıldı.

Bir süredir yayımladığı videolarla iktidara yakın isimler hakkında iddialar dile getiren Ali Yeşildağ adına açılan bir Twitter hesabından, bugün (10 Mayıs) saat 12:00’de Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye ait bir seks kasetinin yayımlanacağı duyuruldu.

İddia, sosyal medyada büyük ses getirdi.

İnce de iddiaya sert tepki göstererek “Elinizde hangi sahte belge, hangi sahte dekont, hangi sahte görüntü varsa; 1 dakika bile beklemeden yayınlayın” mesajını paylaştı.

Hesap Ali Yeşildağ’a ait değil

Ali Yeşildağ 5 Mayıs’ta yayımladığı ilk videosunun başında hiçbir sosyal medya hesabının olmadığını söylemişti.

Nisan 2022’de açıldığı görülen ve İnce’yle ilgili iddianın duyurulduğu “@ali_yesilda” Twitter hesabından, Yeşildağ’ın videolar paylaşmaya başlamasından bu yana Yeşildağ’ın adını ve fotoğrafını kullanarak paylaşımlar yapılıyor. Hesaptan Yeşildağ’ın videolarda anlattıklarından farklı iddialar ortaya atılıyor.

BAE’de dijital tecrit altında tutulan Sedat Peker de Sosyal medyada “@ali_yesilda” hesabının Ali Yeşildağ tarafından kullanılmayan “fake” bir hesap olduğunu duyuran bazı paylaşımları retweet etti.

Sosyal medyada “kaset siyaseti”ne tepki

Birçok sosyal medya kullanıcısı, ortaya atılan kaset iddiasına tepki gösteren paylaşımlar yaptı.

- Advertisment -