Ana SayfaHaberlerGündemKonya’da -2 derecede “ucuz kıyafet” kuyruğu

Konya’da -2 derecede “ucuz kıyafet” kuyruğu

Artan hayat pahalılığı nedeniyle sık sık karşılaşılan ucuz et ve ucuz ekmek kuyruklarının ardından Konya’da vatandaşlar -2 derecede “ucuz kıyafet” kuyruğuna girdi. İYİ Parti Konya milletvekili Fahrettin Yokuş: “İktidar mensupları pembe tablolar çizerken, vatandaşın gerçeği de bu ucuz ürün kuyrukları. AK Parti iktidarı ülkemize 70’li yılların kuyruklarını yaşatıyor.”

Türkiye’de derinleşen ekonomik kriz nedeniyle alım gücü düşen vatandaşlar ucuz ürün arayışına girdi. Gıda ürünlerinin ardından şimdi de ucuz giysi kuyrukları görülmeye başladı.

AK Parti’nin en yüksek oy aldığı illerin başında gelen Konya’da Eski Dersaneler Sokağı’nda bir mağaza “Geleneksel” başlığı altında sezon sonu indirimine gittiğini duyurdu. İndirim haberini alan vatandaşlar sabahın erken saatlerinde, -2 derece soğuğa rağmen mağaza önünde yüzlerce metrelik kuyruk oluşturdu.

“Bu fırsatı bir daha bulamayız”

Kuyrukta bekleyenlerin büyük çoğunluğunun gençlerden oluşması dikkat çekti. Fiyatların çok uygun olduğunu söyleyen gençler, “En ucuz kot pantolon 400-500 lira olmuş. En ucuz ayakkabı 1000 lira olmuş. Marka nedir unuttuk. Kim 120 liraya kot pantolon verir? Kim 300 liraya mont, 250 liraya bot verir. İndirimi duyar duymaz geldik. Bekliyoruz. İnşallah sıra bize gelir. Hava soğuk ama yapacak bir şey yok. Bu fırsatı bir daha bulamayız. Ne kadar gerekiyorsa, o kadar bekleyeceğiz. Bize sıra gelene kadar buradayız” dedi. 

“AK Parti ülkemize 70’li yılları yaşatıyor”

İYİ Parti Konya milletvekili Fahrettin Yokuş görüntüleri “AK Parti’nin ülkemiz vatandaşlarını getirdiği durum ortada. AK Parti’nin yoksulluğa mahkûm ettiği vatandaşlarımız ucuz ürüne ulaşabilmek için soğuk ve kar dinlemiyor. Yurdun dört bir yanında oluşan ucuz gıda kuyruklarına şimdi de giysi kuyruğu eklendi. Her fırsatta ülkeyi uçurduklarını söyleyen iktidar mensupları pembe tablolar çizerken, vatandaşın gerçeği de bu ucuz ürün kuyrukları. AK Parti iktidarı ülkemize 70’li yılların kuyruklarını yaşatıyor” sözleriyle değerlendirdi.  

İYİ Parti Konya milletvekili Fahrettin Yokuş (DHA).

- Advertisment -