Ana SayfaHaberlerDünyaBritanya Kraliyet Ailesindeki en önemli soru: Meghan’ın bebeğinin cilt rengi nasıl olacak?

Britanya Kraliyet Ailesindeki en önemli soru: Meghan’ın bebeğinin cilt rengi nasıl olacak?

Britanya Kraliyet Ailesindeki en önemli soru: Meghan’ın bebeğinin cildi ne renk olacak? Geçtiğimiz yıl Britanya Kraliyet Ailesindeki haklarından feragat eden Meghan ve Harry çiftinin ünlü televizyoncu Oprah Winfrey’e verdiği röportaj, başta Britanya olmak üzere tüm dünyayı sarstı. Hamile olan Meghan’ın doğacak bebeğinin cildinin ne renk olacağının Kraliyet Ailesinde sorgulandığı ortaya çıktı. Röportajdan çıkan ana başlıklar...

Bebeğin cildinin rengi

Meghan, hamileliği sırasında Kraliyet Ailesinin Harry ile yaptıkları konuşmalarda bebeğin renginin ne kadar koyu olabileceği ve bunun nasıl görüneceği konusunu gündeme getirdiklerini söylediğinde Oprah şok geçirdi. Megan konunun birkaç kez gündeme geldiğini söyledi ancak ‘sorunu’ dile getiren Kraliyet üyelerinin kim olduğunu açıklamadı.

Oprah Winfrey, Kraliyet Ailesinde doğacak bebeğin cilt renginin endişe konusu olduğunu duyunca şok geçirdi.

Meghan intihar etmeyi düşündü

Britanya’nın tabloid gazeteleri Meghan hakkında itibar suikasti kampanyasına başladıklarında, Meghan “Şirket” olarak tanımladığı Kraliyet kurumundan destek almadı. Psikiyatrik destek alması talebine de olumlu yanıt verilmedi. Ailede herkesin tabloid gazetelerle başının derde girdiği, bunu atlatılması gereken bir dönem olarak görmesi istendi. Meghan’ı anladıkları, ancak ödenek ayrılan bir aile üyesi olmadığı için ellerinden gelen bir şey olmadığı söylendi. Meghan bu dönemde Lady Diana’nın başına gelene benzeyen bir yalnızlığı ve psikolojik kırılganlığı yaşadı ve artık, “hayatta olmak istemedi.” Harry, eşinin kendisine zarar vermesinden korktuğu için bu dönemde Meghan’ı yalnız bırakmadı, ona sık sık sarılarak destek verdi. Röportajın bu bölümünde Meghan’ın gözleri yaşlarla dolunca Oprah da duygulandı ve gözünden yaşlar süzüldü.

Meghan, bebeğinin cilt renginin endişe konusu olduğunu açıkladığı an.

Kate krizi

William’ın eşi Kate ile aralarında, düğünde çiçek taşıyacak çocukların giysileri hakkında bir sürtüşme yaşandı. Tabloid gazetelerin iddiasının aksine Kate değil Meghan ağladı. Kate, çiçek göndererek özür diledi.

Sessizlik yasası

Meghan, Harry ile çıkmaya başladığında kendisinin ve çevresindekilerin basının sorularına, “No comment/Yorum yok” diye cevap vermeleri istendi.

Prens Charles telefona çıkmadı

Prens Harry, eşi Meghan ile birlikte Kraliyet Ailesinden ayrılma planları hakkında görüşme yaparlarken, bir iki konuşmadan sonra babasının telefonlarına çıkmadığını; taleplerini kendisine yazılı iletmesini istediğini söyledi. Meghan da aile ile ailenin kurumsal işlerini, diğer bir deyişle “Şirketi” yönetenler arasındaki farkı idrak etmek gerektiğini söyledi. Kraliçenin her zaman kendisine iyi davrandığını; bir tren seyahatinde battaniyesini bile paylaştığını anlattı. Harry de babaannesine büyük saygı duyduğunu söyledi, Kraliçeye toz kondurmadı. Babası tarafından yalnız bırakılınca, ailesini korumak için kendi kararlarını almaya başladığını söyleyen Harry, babasının şimdi telefonlarına cevap vermeye başladığını, ancak kırılan dökülen çok şey olduğu için aralarında halletmeleri gereken birçok mesele olduğunu söyledi. “Yalnız bırakıldım. Babam da benzer olaylar yaşadı. Bu acının nasıl olduğunu biliyor” dedi. Harry, 2020 başında Saraydan ödeneklerinin kesildiğini; güvenlik masraflarını kendisi ödemesi gerektiği için Netflix ile anlaşma yapmak durumunda kaldığını açıkladı. Oprah röportajından para almadıklarını söyleyen Harry, tek gelirlerinin annesi Diana’nın bıraktığı miras olduğunu söyledi.

Gizli evlilik

Meghan ve Harry, TV’de yayımlanan evlilik töreninden 3 gün önce başka hiç kimsenin davet edilmediği özel bir törenle evlendiler.

Kızları olacak

Harry ve Meghan kız bebek bekliyor. Harry, “Bir erkek çocuk, bir de kız çocuk. Daha fazla ne bekleyebilir bir insan. Ailemizi kurduk” dedi.

Meghan evde kapalı kaldı

Meghan, “Şirket”i yöneten görevlilerin, onun nasıl göründüğü hakkında sürekli endişe duyması yüzünden evde kapalı kaldığını, yalnızlığa sürüklendiğini anlattı.

Prens Haryy, Meghan’la tanışana dek kendini kapana kısılmış olarak hissettiğini söyledi.

“Meghan’la tanışana kadar kapana kısılmıştım”

Oprah,  Harry’ye “Hayatına Meghan girmese, Saray görevlerini bırakmayı düşünür müydün”sorusunu yöneltti. Harry, “Hayır” dedi. Çünkü, “kapana kısılmış olduğunu, üstelik kapana kısılmış olduğunu da idrak edemediğini” söyledi. Oprah, tam olarak nasıl kapana kısılmış olduğunu sordu. Harry, “Sistemin içine sıkışmış. Ailemin geri kalan üyeleri gibi. Babam, kardeşim, kapana kısılmışlar” dedi.

- Advertisment -