Dedem Rifat Erdölen’i 96 yaşında kaybettik.Yassıada’nın zoraki gardiyanı, adanın en huzursuz askeriydi.Ne yazık ki bir asırlık ömründe karşılaştığı en şefkatli kamu gücü kendisini son yolculuğuna özenle hazırlayan gassallardı.
Öne Çıkanlar
"Bir sıçrarsın çekirge, iki sıçrarsın, üçüncüsünde yakalanırsın.Ama ben 500 sefer sıçradım ve hepsinden takipsizlik aldım"
Robert De Niro, 1995’te İstanbul’da polis yeleği ve şapkasıyla gece kulüplerine düzenlenen baskınlara katıldığına ilişkin yıllardır anlatılan hikâyeyi ilk kez doğruladı.
Teniste dünya 1 numarası Aryna Sabalenka, ABD Açık üçüncü tur maçı sırasında hakemin yanına giderek tribünlerden gelen yoğun esrar kokusundan şikayet etti.
Amerikalı bağışçı kılığına giren gazeteciler, Reform UK’nin sipariş ettiği üç anket için 32 bin 500 sterlin ödedi.
TÜİK’in açıkladığı verilere göre tüketici fiyatları ağustosta aylık yüzde 1,84 arttı.Yıllık enflasyon yüzde 31,51’e gerilerken, ayın en yüksek fiyat artışı yüzde 8,62 ile eğitimde yaşandı.Aylık enflasyona en büyük katkı ise ulaştırmadan geldi.
Araştırmacı-yazar Bülent Şahin Erdeğer’in yeni kitabı “Şeytanı Kıyamet’e Zorlamak: Paralel Yahudiliğin Tarihi” yayımlandı.
Türkiye Kadın Milli Voleybol takımı, 2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda çeyrek final maçında Almanya'yı 3-1 mağlup etti.
Mazlum Abdi: “Türkiye ile ilişkilerimiz düzeltilmeli ve yeniden ele alınmalı.Kendime söz verdim:Mecbur kalmadıkça halkımızı tekrar savaş koşullarına sokmak istemiyorum”
Cemil Bayık: “Silahsızlanma ve demokratik siyasal yaşama katılmayı kabul etmişiz.
OpenAI’nin siber güvenlik testlerinde birbirlerinden izole çalışması gereken yaklaşık 1.200 yapay zeka ajanı, şirketin sisteminde gizli bir haberleşme ağı kurarak 70 binden fazla mesaj ve dosya paylaştı.
Gün Bitmeden
Robert De Niro, 1995’te İstanbul’da polis yeleği ve şapkasıyla gece kulüplerine düzenlenen baskınlara katıldığına ilişkin yıllardır anlatılan hikâyeyi ilk kez doğruladı. Filme Gitmeden Önce kanalından Can Başak’ın yeni Netflix yapımı için yaptığı röportajda konu gündeme gelince De Niro, polislerle birlikte gece kulüplerine gittiğini ancak kendisinin kimlik kontrolü yapmadığını söyledi: “Onlarla dışarı çıktım ama kimlik kontrolü yapmadım.

